Over mij

Musicus:

Tijdens mijn studie aan het conservatorium docent trompet lichte muziek, kwam ik er al snel achter dat ik mij niet op een stijl wilde vastleggen. Ik wilde jazz, funk, salsa, pop, soul en klassiek spelen. Muziek in de ruimste zin van het woord. Door mijn klassieke basis en lichte muziek opleiding speelde ik al snel bij van Joop van den Ende in de musical “Evita” met Pia Douwes en Bill van Dijk in de hoofdrollen. Tegelijkertijd speelde ik in de Jazz-HipHop-Funk formatie “Horn of Plenty” en salsaband “Son Latino”.
Hierna zijn vele musicals voorbij gekomen: Grease, 42nd street, Saturday Night Fever, Fame, Copacabana, Hair, Footloose, The Wiz, Tribute to the Blues Brothers, Annie, Ain’t Misbehavin, A Chorus Line, Dirty Dancing. Jesus Christ Superstar.
Afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en Alkmaar.
Docenten: Charlie Green, Jan Oosthof, Mike Booth, Peter Masseurs en Erik Vloeimans.

Momenteel ben ik muzikaal leider van de Damiateband Haarlem, Blazersklas van het Haarlems Symphonisch Blaas Orkest en Senioren Big Band Kennemerland.

Daarnaast ben ik trompettist bij Bender en speel ik freelance bij diversen acts en bands.

Reparateur:

Na 7 jaar ervaring op gedaan te hebben bij een grote muziekwinkel in Badhoevedorp en vanaf 2008 als instrumentenbeheerder en reparateur voor het Leerorkest in Amsterdam. Beschik ik over een ruime ervaring en kennis van koper- (en hout-) blaasinstrumenten en het repareren daarvan.
Als een speler en leraar weet ik dat het belangrijk is een instrument te hebben die goed speelt, werkt en blijft werken.
Opleiding gevolgd bij Trevor Head op the Malden School of Musical Instrument Repair in Wales.