Bio

Trompettist cornettist bugel flugelhoorn

Musicus/Docent:

Tijdens mijn studie aan het conservatorium docent trompet lichte muziek, kwam ik er al snel achter dat ik mij niet op een stijl wilde vastleggen. Ik wilde jazz, funk, salsa, pop, soul en klassiek spelen. Muziek in de ruimste zin van het woord. Door mijn klassieke basis en lichte muziek opleiding speelde ik al snel bij van Joop van den Ende in de musical “Evita”.

Tegelijkertijd speelde ik in de Jazz-HipHop-Funk formatie “Horn of Plenty” en salsaband “Son Latino”.
Hierna zijn vele musicals voorbij gekomen: Grease, 42nd street, Saturday Night Fever, Fame, Copacabana, Hair, Footloose, The Wiz, Tribute to the Blues Brothers, Annie, Ain’t Misbehavin, A Chorus Line, Dirty Dancing. Jesus Christ Superstar.

Afgestudeerd aan het Conservatorium van Alkmaar trompet docerend musicus en directie hafabra (Bachelor) en Amsterdam, lead trumpet (Master).
Docenten: Charlie Green, Jan Oosthof, Jan Schut, Mike Booth, Peter Masseurs en Erik Vloeimans.

Momenteel ben ik, naast mijn werkzaamheden als freelance trompettist en vast bandlid van Bender, muzikaal leider/dirigent van de Damiate Band Haarlem, beginners orkest van de Damiate band “Toet le Monde”, Senioren Big Band Kennemerland ,Big band Triple B Bennebroek en het opleidingsorkest van Soli Driehuis.

Daarnaast geef ik ruim 30 jaar trompetles of cornet- en bugelles via muziekscholen en prive.

Reparateur:

Na 7 jaar ervaring op gedaan te hebben bij Terpstra Muziek Badhoevedorp en vanaf 2010 als instrumentenbeheerder en reparateur voor het Leerorkest in Amsterdam, beschik ik over een ruime ervaring en kennis van koper- (en hout-) blaasinstrumenten en het repareren daarvan.
Als een speler en leraar weet ik dat het belangrijk is een instrument te hebben die goed speelt, werkt en blijft werken.
Opleiding gevolgd bij Trevor Head op the Malden School of Musical Instrument Repair in Wales.

Reparatie en onderhoud haarlem koperblaasinstrumenten

%d bloggers liken dit: